Rian Hoedeman

Wat vliegt de tijd toch voorbij. Het is haast onwerkelijk dat ik nu mijn diploma in handen heb. Vier jaar geleden stond ik voor de uitdagende keuze om een mbo-opleiding te kiezen, en op dat moment was er niets belangrijker dan de creativiteit in mijn leven. Dag en nacht wijdde ik mij aan tekenen, schilderen en schrijven.

Het was voor mij ondenkbaar om een opleiding te volgen waarin ik mijn creativiteit niet volledig kon laten zien. Mediavormgeving bleek de perfecte mix van creativiteit en leren voor mij te zijn. Elke dag met een groep creatieve denkers samenzijn en prachtige, passende ontwerpen creƫren, voelde als een droom die nu werkelijkheid is geworden. De veertienjarige versie van mijzelf zou nooit hebben kunnen geloven waar ik nu sta. Mijn dank gaat uit naar alle docenten voor de kennis die ze met mij hebben gedeeld. De waardevolle feedback en hulp gedurende deze vierjarige reis hebben mij de mogelijkheid geboden om te groeien.

Verder wil ik mijn medestudenten bedanken voor de onvergetelijke
jaren en dagen op school. Met de steun van deze geweldige mensen heb ik de kracht gevonden om uit mijn schulp te kruipen en mijzelf te ontwikkelen

Check the socials

Bekijk ook mijn mede studenten