Nigel Knoben

Vier jaar aan het Vista College als student media vormgeving waren een reis vol groei en ontdekking. Van de eerste schetsen tot het verfijnen van digitale eindwerken, heeft deze periode mijn passie voor visuele communicatie verdiept.

Samen met getalenteerde medestudenten en inspirerende docenten hebben we de ruwe potentie van mijn creativiteit verfijnt naar een geraffineerd professioneel niveau. Ik koester het leren creƫren van boeiende ontwerpen gedurende mijn traject.

Van complexe verpakkingen tot inspirerende videografie, elke creatie vertegenwoordigt een unieke expressie van mijn vurige passie voor grafisch ontwerp. Terugkijkend op deze vier jaar ben ik dankbaar voor de verworven vriendschappen, ervaringen en blijvende herinneringen.

Mijn tijd bij Vista College heeft me gevormd tot een zelfverzekerde en bekwame media vormgever, klaar om mijn creatieve reis naar nieuwe hoogten te brengen. Deze reis van creatie gebaseerde ontwikkeling heeft niet alleen mijn vaardigheden aangescherpt, maar heeft ook de kracht van creativiteit onthuld om impact te hebben en te inspireren.

Het vermogen om door middel van design te communiceren is een voorrecht dat ik koester en ik ga vol zelfvertrouwen de toekomst tegenmoed wetende dat ik mezelf vanaf nu grafisch ontwerper kan noemen.

Check the socials

Bekijk ook mijn mede studenten