Kaj Persoon

Gooiendaag! Ik ben Kaj Persoon, ik ben inmiddels 19 jaar en ben geboren en getogen in Maastricht. De mensen om mij heen omschrijven mij als een energieke, sociale en behulpzame jongen. In mijn dagelijkse leven ben ik vaak te vinden bij mijn familie en vrienden, en anders met een goed boek of pen en papier.

Inmiddels is het 4 jaar geleden dat ik met deze opleiding ben begonnen. Ik had mij nooit kunnen voorstellen dat ik binnen 4 jaar tijd zoveel zou groeien. Ik kwam binnen als een onzekere jongen en ben inmiddels een zelfverzekerde, gedreven en passievolle jongen. Ik ben trots eigenaar van mijn eigen bedrijf en heb mijn eigen netwerk opgebouwd.

Deze opleiding heeft mij zoveel geleerd. Ik heb het hier naar mijn zin gehad en heb mij hier altijd thuis gevoeld. Ik heb vrienden gemaakt waarmee ik altijd kan lachen, die ik kan vertrouwen en die mij motiveren.

Ik kijk enorm positief terug op mijn jaren hier en ondanks dat ik het ga missen ben ik toch ook blij om door te gaan naar de volgende fase in mijn leven. Dus ik waarschuw alvast, dit is zeker weten niet het laatste wat je van mij zult horen!

Check the socials

Bekijk ook mijn mede studenten