Eveline van Mil

Hey! Mijn naam is Eveline en ik studeer dit jaar af van de opleiding Interieur Adviseur. Deze opleiding heb ik gekozen door mijn passie voor de Sims. Nu liggen mijn intresses ergens anders, hierna ga ik namelijk de opleiding Vastgoedkunde (HBO) in Eindhoven studeren. Mijn droom op dit moment is, is om een eigen makelaars kantoor te beginnen.

Hoogtepunten uit mijn opleidingen zijn toch wel echt mijn vriendinnen en de super leuke stage’s die ik heb gelopen. Dit voorjaar heb ik samen met Daphne Marell stage mogen lopen in het prachtige Mallorca, wij hebben samen stage gelopen bij het bedrijf Up Design Mallorca. Wij hebben hier 4 maanden mogen verblijven, en hebben het echt heel erg naar ons zin gehad!

Mijn quote zegt natuurlijk: ‘Het leven is hard, maar ik ga harder.’ Maar wat ik daarmee bedoel is dat als je tegenslagen in het leven hebt, dat je het in het positief daglicht moet zetten. Voor het zelfde geld val je morgen van de trap, en dan heb je teminste wel je best gedaan.

Bekijk ook mijn mede studenten