Ella Silvertant

Mijn naam is Ella Silvertant en ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Maastricht. Ik wordt gekenmerkt door mijn loyale, hardwerkende en betrouwbare aard. Met een vastberadenheid die mij kenmerkt, streeft ik ernaar om mijn studies succesvol af te ronden en een carrière op te bouwen die mij de vrijheid biedt om vanuit huis of zelfs vanuit het buitenland te werken.  

Over tien jaar zie ik mijzelf als een gediplomeerd professional, gekoesterd door de flexibiliteit van mijn werk. De mogelijkheid om mijn taken uit te voeren vanuit huis of vanaf een afgelegen plek spreekt mij enorm aan, omdat het mij de vrijheid biedt om te reizen terwijl ik mijn passies volg. 

Mijn ultieme droom is om een mooi landhuis te bezitten, omgeven door de natuur, dierengeluiden en dierbaren. Ik visualiseer mijzelf genietend van het leven, omringd door familie, misschien een paar huisdieren, en de rustgevende sfeer die alleen de natuur kan bieden. Voor mij staat geluk gelijk aan het delen van speciale momenten met geliefden in het midden van een rustige en vredige omgeving, weg van de drukte van het dagelijks leven. Dit toekomstbeeld drijft mij voort, stimuleert mij om te blijven werken aan mijn doelen en inspireert mij om een leven te leiden waar ik van droom. 

Bekijk ook mijn mede studenten