Daan Cauberg

Hoi, ik ben Daan Cauberg,

een enthousiaste 20 jarige videograaf en fotograaf die gepassioneerd is door het vastleggen van momenten in bewegend beeld. Mijn reis in de wereld van videografie begon tijdens mijn afgelopen school jaar en kreeg een extra boost tijdens mijn inspirerende stage. Het was daar dat ik voor het eerst in aanraking kwam met het filmen en bewerken van projecten en ik was meteen verkocht.

Het magische proces van het omzetten van ruwe beelden in mee slepende verhalen inspireert me om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik geloof dat elk moment zijn eigen verhaal te vertellen heeft en ik vind het geweldig om die verhalen tot leven te brengen door middel van mijn lens. Mijn creativiteit komt tot uiting in zowel het filmen als het bewerken en ik streef er naar om unieke visuele ervaringen te creƫren die de kijkers raken.

Tijdens mijn ontwikkeling heb ik geleerd dat videografie niet slechts een vak is,maar een passie die ik koester. Ik ben constant opzoek naar nieuwe manieren om mijn vaardigheden te verbeteren en mijn creativiteit te vergroten,omdat ik geloof dat de kracht van bewegend beeld buitengewoon is. Kortom, ik ben Daan Cauberg en mijn missie is om jouw momenten vast te leggen en te transformeren in onvergetelijke beelden.

Check the socials

Bekijk ook mijn mede studenten